perjantai 19. helmikuuta 2010

Etelän hellettä



Torstai:

Koitti aika koko päivän taksireissulle (hinnaksi tuli n. 70€....). Kierrettiin saaren eteläosia nähtävyyksiä katsellen mm. Grand Bassin eli hindujen paikallinen pyhä järvi, Rochester falls vesiputous jossa innokas opas näytti meille polun putouksen juurelle ja alhaalla rahaa pyytäessään saatuaan vastauksen ettei ole käteistä mukana, lähtikin sitten vauhdilla itsekseen takaisin ylös. No, kyllä me sieltä itekin pois löydettiin vaikka vähän meinattiin rinteessä könytä. Aurinko paistoi putouksia vasten niin rajusti ettei kuvista meinannut tulla mitään kun oli koko ajan liikaa valoa. Muutama onnistunut otos kuitenkin saatiin.





Syötiin jossain jotakin myös. Ja oli kuuma. eteläosat ovat kosteampia kuin pohjoinen jossa on vähän kuivemmat ilmat ja sen kyllä huomasi.



Nähtiin myös tulivuoren kraateri ja sieltä avautuvat huikeat näkymät sekä joku Le Vanille des Mascareigns eläinpuisto jossa päästiin jättiläiskilpikonnien kyytiin ja nähtiin kunnon viidakkomaisemaa sekä krokotiilejä, lepakoita ja vaikka mitä elukoita.





Nyt lähdetään pyöräilemään lähikylästä lounasta ja sit vielä kuvausreissu rannalle. Pistän kuvia torstailta vähän myöhemmin ja lisää juttua jos muistan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti