maanantai 8. helmikuuta 2010

Katuja, tahtojen taistoa ja euron viinejä

Matka jatkui hotelliin tutustumisen jälkeen lähiseutuun tutustuen. Lähdettiin taas vaihteeksi ilman karttaa heilumaan ja eksyttiinkin aika nopeasti. Paikallinen mäkki tuli todettua laimeaksi (ei jaksanu miettiä vielä oikeita ravintoloita...) ja kierrettiin varmaan kolmen korttelin kokoista Galerie Lafayette tavarataloa. Tai joku muotimesta se kai oli, sellasta naisten hössötystä.

Koko pari-kolme tuntia kestäneen kävelyn aikana tuntui että mentiin koko ajan vasempaan eikä siltikään ollut mitään hajua missä päin oltiin! Nimittäin aivan mahtavaa olla keskenään liikkeellä eikä tarvi mennä minkään muun ryhmän messissä. Joku Academi ö musique ja hieno pilarirakennus nähtiin. Ja isoja risteyksiä.

Lopulta päätettiin jättää varsinaiset nähtävyyksien katselut huomiselle ja keskiviikolle, samoin kuin mahdolliset shoppailukierrokset mitä odotan kyllä kauhulla....... Ehjät kengät vois tosin olla ihan kova sana täällä ja aurinkolasit Mauritiuksella. Suunnattiin sit mahdollisen ruokakaupan kautta hotellia kohti (eikä siis edelleenkän mitään käsitystä missä päin oltiin saatika missäpäin hotelli oli!) ja kun jossain näkyi kadunvarsilla tuttuja sanoja niin suunnattiin sinne. Yhtäkkiä olimmekin paikallisen minimanin edessä. Mesta kulkee nimellä Monoprix ja sieltä löytyikin mukava valikoima niin ruokia kuin myös juomia! Ollille tai Sakulle pitäisi varmaan viedä 1,15 € punkkupullo tuliaisiksi. Tai itellemme 13,40€ maksava 70cl Baileys johon kuuluu metallinen sheikkeri!!!! Jotain patonkia ja punaviiniä ostettiin, vähän kolaa ja carlsberiä.

Niin ja se hotellikin sit löytyi lopulta. Aika vahingossa mut kuitenkin. Päätettiin tänään tutustua Pariisiin netissä loppuillan ja katsoa jos huomenna olis edes jotain käsitystä mitä pitäis tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti