sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Viime hetkien haikeus, mutta myös kaipaus



Perjantaina vietettiin mukamas leppoisaa hotellipäivää, mutta sykettä nosti kuitenkin pyöräretki lähikyliin. Alkuillasta järjestettiin vielä kuvaushetki rannalla ja illalla syötiin jotain namia. Se perjantaista.



Lauantai-aamuna jännitettiin respassa päästäänkö todella katsomaan delfiinejä Tamarinin lahdelle, mutta rannalta kiertelevältä kauppiaalta spontaanisti ostettu risteily osoittautuikin ehdottomasti matkan yhdeksi kohokohdaksi! Kohtalontovereina matkassa oli "julkkispariskunnaksi" ristimämme ranskalaispari (äijä näytti ihan Brad Pittiltä!), ranskalaiset äiti ja tytär sekä saksalainen nainen, joka lähti yksin kun isäntä oli kuulemma polttanut auringossa selkänsä. Reissun vetäjät olivat rentoja hippi/rastafari-veikkoja ja todella ystävällisiä.



Ja nähtiinhän me delfiinejä! Uimaankin porukka yritti mennä niiden sekaan, mutta kun paatteja oli paikalla kymmenkunta ja jengi loiski vedessä joka suuntaan niin ei ihme että elikot pitivät etäisyyttä. Parasta reissussa olikin snorklaus ja korallien tutkiminen veden alla, sitä ei osattu edes odottaa kun oli aiemmin rannalla mennyt täysin ohi myyntimiehen iskulauseiden seassa. Mutta voi että oli upea kokemus! Kaikki ne värikkäät kalat ja koralliriutat, ihan kuin leffasta tai luontodokkarista. <3



Tänään (su) vietettiin loman viimeistä kokonaista päivää, käytiin vielä kuitenkin aurinkoilemassa ja törmättiin suomalaiseen äijään, joka fanitti Porin Ässiä ( muuten ensimmäinen suomalaiskeskustelu viikkoihin jonkun muun kuin toistemme kanssa) ja rantareissun jälkeen odotti ovessa kirje, että lentoaikataulut olivat muuttuneet. Huh! Tuli vähän puun takaa kun oltiin jo asennoiduttu aamuyöstä lähtöön. Mukavia puolia on kuitenkin se, että saadaan vielä kerran ihana, kunnon aamiasibuffet ja lisäksi lounas ja juomia Air Mauritiuksen laskuun. ^^ Ai niin ja tietty nähdään Suomi-Ruotsi peli!! Tosin tv:stä ranskalaisella juonnolla, mut koitetaan saada nettiradiosta suomalaisselostus kuulumaan. ;)

Kaiken kaikkiaan, loma oli uskomaton kokemus, paras matka ikinä. Sittenkin ollaan täysin valmiita kotiinpaluun, on jo hieman ikäväkin tuttua meininkiä, kasvoja ja maisemia. Ei vaan voi uskoa, että Suomessa on talvi ja vielä niin kylmä! Kesähän sielläkin pitäis olla... Pakko olla. :D

Mauritius hiljenee pian meidän osalta, merci et au revoir! Nyt nukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti