tiistai 16. helmikuuta 2010

Aikas lämpöistä ja Herra Hinta

Maanantai:

Toistaiseksi kuumin päivä. Lähdettiin kuitenkin kävelylle lähikauppoihin hankkimaan vähän hotellin ulkopuolista fiilistä ja tuliaisia. Matkaa oli alle kilometri, mutta huh, ilman vettä oltaisiin varmasti pökrätty puolimatkaan, kuumuus täällä on jotain ihan käsittämätöntä. Ja silti ne Riossa vetää sambakarnevaaleja 40 asteen helteessä! Täällä on hyvä jos jaksaa 30 asteessa nostaa jalkaa portaalta seuraavalle...



Päivällä kävelyretken jälkeen ehdittiin vielä lölliä rannalla ja tavattiin Mister Price, jolta "ostettiin" muutama koru ja Elias sai pienen, kummallisen sateenkaari-väritteisen dodo-veistoksen. Hassua on, ettei olla vieläkään maksettu koska rahaa ei sattunut juuri silloin olemaan messissä, mutta Mister Price (saattoi muuten olla myös Mister Friche, paikallisten aksentti hämää välillä) työnsi ostokset silti pussiin ja antoi meille mukaan vakuutellen, että voidaan maksaa seuraavan kerran kun nähdään. Turhan ennakkoluuloinen äijä ei ainakaan ollut. Nyt sitten ollaan kannettu Mister Pricen rahoja joka paikassa mukana, mutta eipä olla herraan ainakaan vielä uudestaan törmätty.



Illalla käytiin ekaa kertaa L'Horizon ravintolassa, joka on toinen hotellin fiineimmistä ruokapaikoista. Olo oli turhankin hemmoteltu kun ei saanut edes vettä kaataa itse pöydässä olevasta pullosta. Maisema oli kyllä upea, taivaanrannassa oli kuin varta vasten järjestettynä ukkos-show, jota rytmittivät kaukana merellä loistavat salamat. Saatiin vielä kukat korvan taakse ja Eliaksen partaan, ja näin oli päivä pulkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti