lauantai 13. helmikuuta 2010

Lähikyliä ja lisää hämmennystä



Fiilis on kyllä kovin omituinen ollut nämä pari päivää Mauritiuksella. Huoneessa on viileää ja TV, heti kun astuu ovesta tai käy parvekkeella, näkymät ovat upeat ja ilma hiostavan kuuma ja kostea. Kai tähän alkaa jo tottua mutta silti... edelleen aika huh huh.

Tänään käytiin sitten vielä taksiajelulla (kuski ajelutti toiveiden mukaan 3h ajan ja koko matka kustansi n. 15€... samanlainen systeemi Suomeenkin!!) lähikylissä. Ostettiin tehtaanmyymälästä mulle uus paita ja vaimolle farkut jotka jäi vielä lyhennettäviksi ja ne lähetetään hotellille alkuviikosta. Siinä oli siis meidän ystävänpäivän lahjat toisillemme :)

Sitten pyörähdettiin vielä Grand Baien turistivetoisessa kylässä nopealla kävelyllä ja haettiin supermarketista vettä, limsoja, vähän makeisia ja suklaata sekä leipää huoneeseen mitä voi mutustella päivisin aamupalan ja illallisen välissä niin säästyy rahoja. Hotellin hinnat on ihan Suomen tasoa ellei vähän kalliimmatkin joten lounasta ei viitsi täällä syödä. Paluumatkalla pysähdyttiin vielä etsimään sitä paikallista vaniljarommia pikkupuodista ja löytyikin, saadaan kotiinviemisiksikin vähän. 50ml pullo n. 7,5€. Lähipäivinä käydään varmasti pyöräilemässä noihin kyliin tässä lähistöllä, ne on nimittäin sen verran viehättäviä ja mielenkiintoisempia kuin hotellialueen turisteille suunnatut tilat ja ohjelma. Paikalliset on paljon kiinnostavampia kuin turistit ;)

Sitten illalliselle jossa oli tänään international -teema. Ei ihan eilisen veroista ruokaa mutta sitä kyllä riitti! Ja jälkiruuaksi taas jotain ihmeellisiä juttuja. En tosiaan tiedä mitä ne oli mutta HYVIÄ!!1 Ja selvennykseksi, vaikka ei täällä ruoka olisikaan eilisen veroista niin se on silti ihan törkeän hyvää, monipuolista, tuoretta ja hienosti maustettua :) sielu lepää.

Nyt väsyttäää. Telkkarista tulee 27 Dresses. Arvatkaa kumpi kattoo? Saa nähdä näkyykö olympialaisista jääkiekkoa tai varsinkaan suomen pelejä.... millois ne alkaa? Mikä päivä nyt on? Missä me oikeesti ollaan???? :D huomenna lepo- ja suunnittelupäivä. Ens viikko sit täyteen aktiviteetteja. Pitää vaan rahat laskee että saadaan jotain viemisiäkin ostettua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti