lauantai 13. helmikuuta 2010

Maurissia!

On muuten kuuma. Eilinen (pe) meni vähän sumussa, lentokoneessa alkupuoli matkasta oli hieman ahdistava kokemus tilanpuutteen takia, mutta loppua kohti fiilis parani ja tähtitaivas ja öiset Afrikan kaupunkien valot olivat lumoava näky. Perillä saarella satoi vettä, mutta hotellille ehdittäessä oli jo aurinkoista ja kuuma ilma iski koko voimalla niskaan. Kulttuurishokki, jet lag ja ilmasto yllättivät sen verran rajusti, että pää käski mennä nukkumaan ja siihen kuluikin suurin osa ekasta päivästä. Paitsi illalla mentiin tietty syömään ruokaa, joka oli kuin toisesta maailmasta ja kesken aterian paikalle ilmestyi vielä paikallinen tanssi- ja musiikkiryhmä. Tunnelma oli aika epätodellinen. :D

Matkalla hotellille ehdittiin nähdä maisemia sekä kasvistosta, maanmuodoista että asuinalueista, ja kaikki oli niiiin erikoista! Outoja taloja, luonto kuin hobittilasta ja vuoret...voi että. Kyllä tällaisia paikkoja pitäisi kaikkien kokea. Ens kerralla kaikki kaverit messiin!?

Tänään (la) meinattiin nukkua pommiin aamupalalta ja paikallisen matka-agentin kanssa sovitusta tapaamisesta, mutta ehdittiin kuitenkin vähän ihailla upeaa buffettia ja tapaamisella saatiin kuvaa mahdollisista nähtävyyksistä ja retkistä, joille voisi osallistua. Valinnanvaraahan löytyy, mutta minne mennä! Delfiinit vai krokotiilit ja jättikilpikonnat? Kasvitieteellinen puutarha vai luonnonpuisto? Vesiputoukset vai tulivuoret? Rommitehdas vai rommimuseo? Hindujen pyhä järvi? Puhumattakaan mahdollisuudesta käydä pääkaupunki Port-Louisista tai muissa shoppailumestoissa..

Seuraavaksi mennään kuiteski kuntosalille ja uimaan. Ja sitten lähikylään ostoksille.
Illalla taas syömään ja yöllä uinnille mereen! <3

Palaamisiin, kattokaa olympialaisia!

1 kommentti:

  1. Saiskohan joltain jättikilpparilta liftattua matkan sinne? Mä ainakin tuun messiin seuraavalla kerralla. :)

    VastaaPoista