tiistai 16. helmikuuta 2010

Sokerihorrosta ja lohikäärmeitä

Sunnuntai:

Ystävänpäivää! Kaunista, aurinkoista, kuumaa. Illallis-buffeella oli parhaimmat jälkiruuat mitä ikinä ollaan syöty, ihan uskomatonta settiä! Muutenkin tässä vaiheessa voi jo sanoa et ruoka ei missään koskaan ennen ole maistunut näin hyvältä, eipä olisi etukäteen arvannut, mutta jopa maailman parasta pizzaa tehdään Mauritiuksella! Tai ainakin meidän hotellissa. :)



Illalla ruuan jälkeen käytiin rannalla ottamassa kuvia tähdistä, kauempana rannikolla näkyvistä Port-Louisin valoista ja jotain ihme taidesettiä varjoista ja mun moshauksesta. Tuli ihan kivaa matskua. ^^



Ennen nukkumaanmenoa hotellihuoneessa vieraili gekko, ja kauhu oli molemminpuoleinen. Siis Eliaksella ja gekolla, itehän otin tilanteen täysin lunkisti. Googletettiin vielä varmuuden vuoksi minkälainen lohikäärme oli kyseessä ja selvisi mm., että öisin ulkoa kuuluva jatkuva sirinä, vähän niin kuin heinäsirkkojen konsertointi, onkin itse asiassa gekkojen aikaansaamaa ääntelyä. Siideä. Gekko-vierailukin päättyi toistaiseksi onnellisesti kun otus karkasi kaapin taakse eikä ole sen koomin ilmestynyt uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti